Antminer E3 на Bitmain ще продължи да добива Етер с нова актуализация

Докато някои машини за криптовалута се предполага, че се изключват поради нерентабилност, китайският гигант Bitmain продължава не само да разпродава новите си продукти, но и подобрява някои от по-старите си флагмански устройства.

Крипто валути

Сенаторът приятел на BTC Ранд Пол с положителна проба за Коронавирус

Ранд Пол (R-KY) е първият американски сенатор, който е тестван положително за коронавирус. Пол също притежава отличието да стане първият голям американски политик, приел биткойн дарения в президентската си кампания през 2016 г.

Крипто валути

Toyota и Securitize са разработили Blockchain ID платформа

Създателя на автомобили Toyota изглежда има желание да разшири обхвата на своите блокчейн операции - с нова лична платформа за самоличност и идентификационен номер на превозното средство, която вече е напълно тествана и потенциално готова за пускане на пазара.

Крипто валути

Италианският Червен кръст стартира биткойн набиране на средства за борба с коронавирус

Италианският Червен кръст и комитетът Colli Albani събират Биткойн дарения и други криптовалути за борба с пандемията на коронавирус в страната с подкрепата на Helperbit, както беше обявено на 12 март.

Крипто валути

13 000 южнокорейски банкомата с възможност за теглене на Litecoin

Litecoin (LTC), криптовалутата, създадена от Чарли Лий, за да бъде „среброто за златото на биткойн“ през 2011 г., може да е на път да види по-голяма употреба в реалния свят, тъй като повече от 13 000 банкомата в Южна Корея дават възможност за изтегляне на LTC директно срещу корейски вон ( KRW).

Крипто валути