Начало Полезно Ето кога може да приключи делото между Ripple и SEC
Обратно

Крипто валути

Ето кога може да приключи делото между Ripple и SEC

Смятам, че до средата на ноември то ще бъде изцяло представено пред съдията. Федералните съдии работят със собствено темпо… Много е трудно да се предвиди„, каза той.

Оптимистично погледнато, искът може да бъде решен в рамките на следващите три или четири месеца, казва Гарлингхаус. Той обаче не изключва възможността, че това може да отнеме повече време.

Ripple може да обмисли споразумение със SEC

Гарлингхаус също така заяви, че Ripple може да обмисли споразумение със SEC, но подчерта, че XRP не трябва да се признава като ценна книга, за да може това да се случи.

Възможността за споразумение трябва да започне с идеята, че XRP вече е ценна книга.

Въпреки това, тъй като шефът на SEC разглежда по-голямата част от крипто токените като „ценни книжа“, това създава „главоблъсканица“ за това как да се стигне до сетълмент.

Последиците за съдебното дело

Гарлингхаус припомни как много от членовете на индустрията са се подиграли на предупреждението на Ripple за значителните последици от съдебното дело за целия крипто сектор. Той обаче твърди, че това вече не е така.
 

Днес мисля, че всички признават колко важно е това за САЩ и за лидерството на САЩ около крипто. Очевидно това е дело, което е от значение за всички.

Ripple и SEC подадоха молби за съкратено съдебно решение през септември, за да не се стига до съдебен процес. „Смятаме, че законът е много ясен„, каза Гарлингхаус.

Речта на Хинман

Главният изпълнителен директор на Ripple заяви, че съдът е наредил на SEC да предаде документи, свързани с прословутата „реч за Етериум“ на бившия високопоставен служител Уилям Хинман.

Той подчерта, че на регулатора е било казано да ги предаде шест различни пъти като отправи въпроса:

Какво има в тези бележки, което те са толкова ангажирани да не споделят със света?

източник: https://cryptodnes.bg/ 

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути