Начало Полезно Биткойн дава признаци на сила – какво да следим?
Обратно

Крипто валути

Биткойн дава признаци на сила – какво да следим?

Крюгер съобщава на своите 146,200 последователи в Twitter, че е хвърлил око на индекса за волатилност на Биткойн (BVOL), който измерва средната 30-дневна волатилност на годишна база на криптовалутата, използвайки среднопретеглената цена във времето (TWAP).

Според Крюгер затварянето на BVOL под 25 в исторически план е предшествало огромни движения.

Всеки път, когато BVOL е затварял под 25, скоро е следвало експлозивно движение на Биткойн. Два пъти нагоре, веднъж надолу (ноември 2018 г.).

Икономистът казва, че обявяването на индекса на потребителските цени (CPI) в четвъртък може да бъде фундаменталният катализатор, който да предизвика следващата вълна на волатилност на Биткойн (BTC) в двете посоки.

Прогнозите са, че инфлацията ще достигне 8.1% на годишна база тази седмица, така че значително по-високо или по-ниско отчитане на индикатора може да предизвика волатилност при Биткойн.

Според Крюгер техническите показатели на главната криптовалута изглеждат положителни. Биткойн се опитва да направи пробив срещу почти едногодишната диагонална линия на съпротива. Икономистът посочва и привидно тясната корелация между криптопазарите и акциите в последно време. 

източник: https://cryptodnes.bg/

 

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути