Начало Полезно Dogecoin взривява топ 10
Обратно

Крипто валути

Dogecoin взривява топ 10

Вчера това беше 33-ият най-голям криптоактив по пазарна капитализация, днес беше 7-ми, преди да падне на 12-та позиция. Създаден на шега през 2013 г., dogecoin (DOGE), вече втори ден преживява диво пътуване. (Актуализирано в 11:41 UTC: актуализации в целия текст).

По време на писането (11:33 UTC), DOGE се търгува на USD 0,04722, като се срива от 0.782 USD, достигнати по-рано днес. Цената все още се покачва с 270% за един ден и 479% за една седмица. Той се е увеличил с 951% за един месец и 1,832% за една година.

Както се съобщава, вчера ралито започна след "Председател на WSB", който твърди, че е "Председател на WallStreetBets", r / wallstreetbets subreddit, с 5,6 милиона (беше 4,6 милиона вчера) потребители, отговорни за помпата GameStop този месец, попита за Dogecoin. И беше достатъчно да изпратите DOGE в топ 10 клуба за един ден.

Това е втората координирана помпа DOGE за по-малко от година. Миналото лято общността TikTok неуспешно се опита да вдигне цената на монетата до 1 USD.

Пазарната капитализация на DOGE (USD 9,3 млрд.) Вече е по-голяма от веригата (LINK) (USD 9 млрд.), Litecoin (LTC), stellar (XLM). Bitcoin cash (BCH) и binance coin (BNB) също изостават.

24-часовият обем на търговия с DOGE сега възлиза на 27,6 милиарда щатски долара. По-рано днес той беше дори по-висок от обема на търговия на ethereum (ETH), който сега е над 45.5b USD.

Междувременно търсенията на Google за „dogecoin“ надминаха „bitcoin“ тази седмица.


/cryptonews.com/

2021-01-31

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути