Начало Полезно Tron е четвъртият блокчейн получил емоджи в Туитър
Обратно

Крипто валути

Tron е четвъртият блокчейн получил емоджи в Туитър

Tron се превръща в четвъртия блокчейн проект, на когото се присвояват маркови хаштагове, като изпреварва конкуренцията с пет хаштага наведнъж.

Tron (TRX) става четвъртият блокчейн проект получил персонализиран хаштаг емоджи от Twitter.

Джъстин Сън, основателят на Tron, разкри новите емоджи в туит в петък. Както обикновено в маркетинговите кампании на Tron, новите емоджи се предлагат с раздаване, което изисква феновете да поставят емоджи в биографията на своя профил.

Подобно на годишнината на Binance, хаштагът изглежда е обвързан с конкретно събитие. В допълнение към „#TRX“ и „#TRON“ проектът придоби хаштаговете „TRONGreatVoyage“ и „TRONConference.“

Това е позоваване на предстоящо събитие за стартиране на Tron 4.0, проведено като онлайн конференция, наречена Great Voyage.

Любопитното е, че проектът се сдоби и с хаштаг „#TRONAnniversary”, който вероятно служи като резервно копие за по-късно. В зависимост от събитието, годишнината на Tron се пада на 31 май за старта на mainnet и на 29 август за старта на виртуалната машина Tron.

Както Cointelegraph съобщава по-рано, марковите хаштагове са платена услуга, предлагана от Twitter. Сумите, за които става въпрос, не се оповестяват и евентуално е въпрос на преговори.

Tron е четвъртият марков крипто хаштаг, който ще бъде представен след въвеждането на хаштага на марката „#Bitcoin“. Докато този вероятно е бил лична почит от Джак Дорси, който финансира развитието на биткойн чрез Square, останалите са лансирани като част от маркетингови кампании за проекти.

Вторият марков хаштаг беше „#CRO“ на Crypto.com. След това последваха три хаштага за Binance. С пет маркови хаштага, Tron се оказва с най-много харчове до сега.

/cointelegraph.com/

2020-07-03

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути