Начало Полезно Aвстралийците вече могат да плащат за биткойн в Пощенската служба
Обратно

Крипто валути

Aвстралийците вече могат да плащат за биткойн в Пощенската служба

Автор: cointelegraph.com

Австралийците могат да депозират пари за местна обмяна на биткойн в пощенските офиси.

Сега австралийците могат да плащат за биткойн (BTC) в националните пощенските офиси, благодарение на ново сътрудничество.

Според съобщение от 24 юни, клиентите на местната борса за криптовалути Bitcoin.com.au ще могат да плащат за биткойн в повече от 3500 австралийски пощи.

Изпълнителният директор на фирмата Holger Arians обясни, че вярва, че новата опция за плащане ще улесни някои хора при закупуването на криптовалута:

„За много хора плащането на биткойн в пощенските офиси на Австралия е по-безопасно от прехвърлянето на средства онлайн - особено за новите купувачи.
 Гордеем се с това партньорство и искаме да благодарим на Australia Post за постоянната им отвореност към новите технологии. "

Клиентите на Bitcoin.com.au вече имаха възможност да плащат за Bitcoin на 1500 търговски обекта в платежната мрежа Blueshyft. Основана от Кайн Уорик на Synthetix, Blueshyft също обслужва множество други борси.

Все по-голям брой физически места предлагат на потребителите възможността да придобиват криптовалути. Наскоро биткойн автоматизираните каси пресичат 8000 единици, инсталирани в целия свят.

Cointelegraph съобщи, че вече е възможно да се купуват биткойн за пари в повече от 20 000 места за търговия на дребно в Съединените щати, включително 7-Eleven, CVS и Rite Aid.

 

/cointelegraph.com/

2020-06-25

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути