Начало Полезно Някой току-що премести 50 биткойна, според спекулации това е Сатоши Накамото
Обратно

Крипто валути

Някой току-що премести 50 биткойна, според спекулации това е Сатоши Накамото

50 биткойна (BTC) (477 500 щатски долара), изкопани през първия месец от съществуването на биткойн и недокоснати повече от 11 години, бяха преместени днес, което предизвика вълна от спекулации, че Сатоши Накамото „се е събудил“. Множество играчи в индустрията обаче отрекоха, че тези монети са били преместени от създателя на Биткойн.

Въпреки това Джеймсън Лоп, специалист по технически въпроси в областта на крипто сигурността Casa, отрече това да е Сатоши, казвайки: "Не. Трябва да надградите вашата игра за анализ."

Биткойнър и партньор в Castle Island Ventures, Ник Картър, също се включи в:

„имайте предвид, че по принцип е невъзможно да се докаже, че Сатоши е изкопал тези монети, но най-доброто изследване, което имаме, предполага, че Сатоши добива определен набор от блокове, от които това не е един.

По време на записа (15:52 UTC), BTC се търгува на USD 9 584 и намалява с 1% за ден, намалявайки печалбите от седмицата до по-малко от 5%.

От Binance пък споделиха:

„Отпуснете се момчета. Много по-голям е шанса това да НЕ е Сатоши, отколкото е. Въпреки че, не може да бъде доказано, това се е случвало няколко пъти преди.

Не се вълнувай твърде много, това е само още един ден в крипто света.

Всички сме сатоши.“

/cryptonews.com/

2020-05-25

 

 

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути