Начало Полезно Нов калкулатор Ethereum 2.0: Заложете ETH 1 и спечелете 279% за 10 години
Обратно

Крипто валути

Нов калкулатор Ethereum 2.0: Заложете ETH 1 и спечелете 279% за 10 години

Ново стартираният калкулатор ETH 2 твърди, че можете да спечелите 279% за десет години, като заложите един етер (ETH) в мрежата на Ethereum 2.0. И тогава в това уравнение се появяват редица "ifs".

Платформата за проследяване на цените на ETH EthereumPrice.org пусна нов калкулатор, за да позволи евентуален поглед в бъдещето и да покаже на потребителите колко потенциално биха могли да спечелят чрез залагане в мрежа Ethereum 2.0, първата фаза на която се очаква да дойде тази година.

Като напомняне, залагането се отнася до „заключване“ на цифровия актив в мрежата, за да се подобри ефикасността на самата блокчейн мрежа. Това блокиране на средства, което дава името на акцията, тъй като участниците първо трябва да сложат „залог“. В замяна на залагане на средства и подпомагане на сигурността на мрежата, участниците често могат да получат дял от блокчейн наградите.

Новият калкулатор дава възможност за първични опции, сумата, заложена в ETH и фиатна валута за показване на дела , както и разширени опции: очаквано време за работа на Ethereum валидатор, средно за всички времена на валидиране, ETH цена и общаETH, заложен като процент на предлаганата циркулация.

 Колкото по-голям е работният час на валидатора, толкова по-голяма е общата им награда и колкото е по-висока общата стойност на ETH, заложена като процент от предлаганата циркулация, толкова по-ниска е доходността, обяснява уебсайтът.

Също така, по време на Фаза 0, всеки залагащ възел (валидатор) може да заложи само ETH 32 (6,286 USD), докато трети страни се оценяват да предлагат услуги на желаещите да залагат по-малки суми.

Оставяйки всички опции за аванс по подразбиране и залагайки ETH 1, при текущата цена на ETH от 196,65 USD, калкулаторът казва, че стойността на първоначалния залог би струвала 225 USD след една година и 746 USD след 10 години. Това е с 279% повече от първоначалната цена. Годишната лихва, спечелена от залога, ще бъде 14,26%.

/cryptonews.com/

2020-04-28

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути