Начало Полезно Потребителите на Binance вече могат да купуват криптовалути, използвайки дебитни карти в 5 нови валути
Обратно

Крипто валути

Потребителите на Binance вече могат да купуват криптовалути, използвайки дебитни карти в 5 нови валути

Обменът на криптовалути Binance дава възможност на гражданите в пет други страни да купуват криптовалута, използвайки дебитни и кредитни карти Visa с техните национални фиатни валути.

Новата услуга, обявена на 10 април, ще разшири поддръжката на карти за колумбийското песо, Южна Корейския уон, кенийския шилинг, казахстанския тенге и перуанския нов сол.

При пускането на пазара са достъпни общо пет криптовалути: Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Binance Coin (BNB), XRP, Binance USD (BUSD) и Tether (USDT).

А busy month

Съобщението на Binance – очевидно е положителна стъпка за международната му потребителска база - следва малко след като вчера борсата беше подканена да отговори на твърденията на един от своите потребители, че борсата е блокирала незаконно достъпа до неговия акаунт, съдържащ близо 1 милион долара криптовалута.

Обвинението, очертано като предполагаемо присвояване от името на борсата, беше отхвърлено от Binance. Той поясни, че властите в Южна Корея призовават активите на потребителя да бъдат замразени, тъй като се твърди, че са получили 3,995 Ether (ETH) чрез измама за такса за изброяване.

По-късно обменът сподели доказателства с Cointelegraph, което изглежда противоречи на твърденията на потребителя.

Binance също обяви този месец закупуването на непрекъснат сайт за криптовалути CoinMarketCap. Изпълнителният директор на борсата, Чанпенг Джао, подчерта, че сайтът ще продължи да запазва независимостта си при условията на сделката.

/cointelegraph.com/

2020-04-12

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути