Начало Полезно Портфейлът Civic сега предлага $ 1 млн. „FDIC-Like Застраховка“ за криптовалута
Обратно

Крипто валути

Портфейлът Civic сега предлага $ 1 млн. „FDIC-Like Застраховка“ за криптовалута

Портфейлът Civic е портфейл с няколко подписа, който сега се предлага с гаранция от 1 000 000 долара от Coincover.

Civic Technologies (CVC) е известен в крипто пространството като един от водещите доставчици на децентрализирана идентичност и сега се предполага, че първата компания е предложила портфейл без попечителство със защита от 1 000 000 долара. В момента портфейлът е в частна бета версия.

В обръщение към Cointelegraph, съоснователят и изпълнителен директор на Civic, Вини Лингъм сравни своята ключова характеристика със защитата, предлагана от Федералната корпорация за гарантиране на влоговете (FDIC):

„Това е първият път, когато както техническите, така и нетехническите потребители могат да се чувстват сигурни в своите средства. Досега хората трябваше да държат монетите си в хладилното хранилище, но сега не трябва да се притесняват за това, тъй като притежанията им са застраховани до 1 000 000 долара точно като банкова сметка в FDIC. "

Изпълнителният директор на Coincover, Дейвид Янчевски, казва: „Coincover не е застрахователна компания, ние обичаме да мислим за себе си като„ компания за защита и сигурноста за криптовалутите “.

Друго основно предимство е способността на законните наследници да възстановят средства чрез Coincover. Засега покритието е достъпно само за жителите на Съединените щати, но в бъдеще то ще бъде разширено в световен мащаб и ще включва всички монети, поддържани от BitGo.

/cointelegraph.com/

2020-03-31

 

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути