Начало Полезно Ето как Coinbase се подготвя за коронавируса
Обратно

Крипто валути

Ето как Coinbase се подготвя за коронавируса

В усилията си да се бори с коронавирус и да се подготви за възможното ескалиране на събитията, основната борса за криптовалута Coinbase ограничи пътуването до няколко страни и разработи план за четири етапа на заболяването.

В споделен документ Coinbase - който има офиси в САЩ, Обединеното кралство, Ирландия и Япония - заяви, че пътуването на служителите му е ограничено до Китай, Хонконг, Япония, Италия и Южна Корея. Тъй като наскоро няколко служители са пътували до тези региони, в момента компанията работи по план за тяхното повторно влизане в компанията, се казва в борсата.

Докато Coinbase вярва, че рискът от заболяване е нисък за служителите им, "с леко повишен риск" за техния екип в Япония, те призовават служителите в засегнатите райони да започнат личната си подготовка в случай, че ситуацията се влоши и да предприемат мерки за защита себе си от вируса, доколкото е възможно.

От своя страна компанията излезе с четиристепенна ескалационна стълба за отговор на промените в коронавирусната епидемия, но те казват, че не очакват да видят тези негативни резултати в действителност. Ескалациите преминават от 0 до 3, а по-висок слой ще бъде деклариран в зависимост от „броя на събитията за предаване на общността в радиус на пътуване на офис на Coinbase“. Засега всички офиси на Coinbase са на ниво 0, с изключение на офиса в Япония, който е на ниво 1.

Коронавирусът (тип COVID-19) предизвика безпокойство в целия свят. Той произхожда от китайския регион Ухан и се разпространява в редица страни, като над 81 000 души са заразени и над 2700 смъртни случая по целия свят, както и над 30 000 възстановени.

Редица компании вече предлагат "безконтактни" бизнес решения, използвайки blockchain, така че да ограничат способността на вируса да се разпространява, докато редица водещи японски фирми, включително операторите на две от най-големите борси за криптовалути в страната (GMO Coin и TaoTao) вече са предприели стъпки, за да има хора, които работят от домовете си.

/cryptonews.com/

2020-02-28

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути