Начало Полезно Първата в света настолна крипто игра за тези без койни
Обратно

Крипто валути

Първата в света настолна крипто игра за тези без койни

Повече от десет години от раждането си и криптовалутата все още не е преминала в мейнстрийм. И все пак, базиран в Хюстън стартъп за игра Cypherpunk може да промени всичко това с пускането на Crypto Tycoon.

Планирана като първата в света настолна крипто игра с тематични криптовалути, тя се надява да се окаже хит сред най-запалените и новите в сферата, когато излезе през март.

Проектиран за двама до пет души, той поставя на играчите задача да станат първите, които да попълнят портфейли за три отделни криптовалути. Това може да изглежда обезсърчително за непосветените, но играта е освежаващо лесно да се захване и изненадващо пристрастяваща. Така че, ако Monopoly е помогнал за нормализиране на идеята за монополистичен капитализъм, тогава Crypto Tycoon може много да помогне да се обърнат повече хора към идеята за децентрализирани цифрови пари.

Crypto Tycoon е лесен за набиране, но е труден за овладяване, тъй като е подкрепян от харесваните на Питър Маккормак, популярен биткойн подкастър. На теория, попълването на портфолио от три различни „крипто карти“ е просто, но на практика опонентите ви могат да използват „търговски карти“, за да ви нападнат.

Именно този елемент е от съществено значение за тактическия подход към играта. Решаването кога да поставите криптовалута или парична карта се превръща в проблем със значителна деликатност, особено когато опонентът може да изиграе „хакерска“ търговска карта, която им позволява да откраднат един от завършените ви портфейли.

„Crypto Tycoon е създаден, за да бъде основно забавна, бърза, вълнуваща и пристрастяваща игра, в която всеки може да играе, независимо дали сте в Crypto или просто играете игри.“ Това каза на Cryptonews.com Бари Алдъни на Cypherpunk. „Тя е създадена така, че всички да се чувстват като на върха на победата, но че всеки момент може да бъде изтръгнат от друг играч или да можете да го откъснете от друг играч във всеки един момент и да заявите вашата победа. "

Игрите на Crypto Tycoon могат да продължат от половин час до час и половина, в зависимост от късмета на тегленето. И макар че първоначално ще се хареса на онези, които вече се занимават с криптовалута, той сам по себе си има значителен кръстосан потенциал.

/Cryptonews.com/

2020-02-26

 

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути