Начало Полезно Крипто се появява в Simpsons, където Джим Парсънс обяснява, че това са "Пари на бъдещето"
Обратно

Крипто валути

Крипто се появява в Simpsons, където Джим Парсънс обяснява, че това са "Пари на бъдещето"

Един от най-новите епизоди на „The Simpsons“ бе излъчен с участието на Джим Парсънс от „Теория на големия взрив“, който се изявява като гост-звезда, за да обясни криптовалутите и как работи блокчейн.

В песента и танца се предвижда криптовалутите да бъдат бъдещите пари, анимираната книга гласи: "Всеки ден съм по-близо, до парите на бъдещето. Не във вашия портфейл, аз съм в компютъра ви!

В края на разговора на Джим на екрана има подсъзнателно съобщение. Освен това той обяснява как работят криптовалутите, част от които гласи:

"Използването на думата "криптовалута" многократно, докато дефинираме, изглежда, че има ново разбиране за криптовалута. Добре, това е пълна купчина с криптовалути. В тази система се определят правила за създаването на допълнителни единици криптовалута. Те могат да се генерират от фиат като традиционна валута или просто да се хвърли на случаен принцип или да се даде на LeBron. "

Крипто общността приветства епизода. Профилът на Altcoin Daily коментира:

„The Simpsons го направиха! Криптовалута, обяснено на Лиса от великия Джим Парсънс на #TheSimpsons! Това са парите на бъдещето! "

Някои коментари към туита също посочиха, че The Simpsons имат репутация за предсказване на бъдещето през годините. Преди десет години бе демонстрирана на Доналд Тръмп за президент на САЩ, а наскоро предположи финала на сериала Game of Thrones.

/cointelegraph.com/

23.02.2020

Публикувани наскоро

Antminer E3 на Bitmain ще продължи да добива Етер с нова актуализация

Докато някои машини за криптовалута се предполага, че се изключват поради нерентабилност, китайският гигант Bitmain продължава не само да разпродава новите си продукти, но и подобрява някои от по-старите си флагмански устройства.

Крипто валути