Начало Полезно Биткойн отново над $ 10K
Обратно

Крипто валути

Биткойн отново над $ 10K

Крипто ентусиастите наблюдаваха цената на биткойн (BTC) като ястреб през уикенда, докато доминиращата криптовалута флиртува с ценовия знак от 10 000 долара.

Въпреки че в крайна сметка това бе за кратко, той продължи само секунда - светкавичната катастрофа върна цената обратно до $ 9 700 и вниманието отново се насочи към чакането на BTC да отскочи.

Това накъсване в петцифрена ценова територия се случи почти точно в 10:30 ч. EST днес. BTC се пребори с $ 10 392 приблизително 35 минути след като прекъсна 10 000 долара и изглежда нивелира около $ 10 200.

Гавин Смит, изпълнителен директор на криптовалутния консорциум Panxora, даде своето мнение за ценовата акция, казвайки на Cointelegraph:

„BTC започна да се увеличава по време на пазарните разпродажби, предизвикани от коронавирус. Това беше само краткосрочният катализатор, основният двигател е събитието за половин биткойн през май.“

Също така добави:

 „Предишни събития наполовина видяха, че някои от по-големите участници изчакват да пуснат BTC на пазара в очакване на покачване по време на събитието. Вярваме, че същата тази динамика в момента се разиграва. "

/cointelegraph.com/

2020-02-11

 

Публикувани наскоро

Шефът на Ripple купува 1000 камери за наблюдение на улиците на Сан Франциско

Съоснователят и изпълнителен председател на Ripple, Крис Ларсен инвестира криптовалутата си за инсталиране на камери за наблюдение с висока разделителна способност около Сан Франциско, за нов доклад.

Крипто валути