Начало Полезно Samsung може да има нови крипто изненади като Galaxy S20 излезне на пазара
Обратно

Крипто валути

Samsung може да има нови крипто изненади като Galaxy S20 излезне на пазара

Южнокорейските специалисти смятат, че най-новите смартфони на Samsung могат да разполагат с блокчейн портфейл с „подобрени функции за сигурност“.

Южнокорейският електронен гигант е готов да представи най-новите си смартфони - Galaxy S20 и Z Flip, както и други устройства на събитие, което ще се проведе на 11 февруари в Сан Франциско.

Консултантът, базиран в Сеул, блокчейн Лий Йонг-чеол, каза на Cryptonews.com:

„Samsung вече открадна идея на повечето си основни конкуренти, като включи блокчейн портфейл в един от водещите си модели. Ще се изненадам, ако компанията не се опита да го подобри утре - и подобри портфейла по някакъв начин - с пускането на най-новите си телефони. "

Fn News съобщава, че Samsung са обезпечили сигурността в хода на събитието и работи по подобряването на своя блокчейн портфейл и комплекта за разработка на софтуер (SDK).

Изпълнителният директор на компанията говори за „създаване на сигурно потребителско изживяване“, което ще осигури „по-интелигентни връзки между устройства, хора, предприятия и общности“.

Fn News твърди, че вътрешните хора смятат, че Z Fold "ще бъде оборудван с Samsung Blockchain Wallet, с подобрени функции за сигурност."

Може би не е изненадващо, Samsung отказа да потвърди или отрече докладите, като заяви, че „не може да посочи дали [устройствата] ще съдържат блокчейн портфейли преди старта“.

Миналата година компанията пусна своето устройство Galaxy S10, първото от водещите си телефони, които разполагат с блокчейн портфейл. Тя дебютира своята blockchain SDK през октомври.

/cryptonews.com/

2020-02-10

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути