Начало Полезно Над милион долара залози, направени на Ethereum да достигне 600 USD до март
Обратно

Крипто валути

Над милион долара залози, направени на Ethereum да достигне 600 USD до март

Значими финансови залози под формата на Ethereum (ETH) са били направени на пръв поглед от търговец или група търговци, които са с надеждата, че ETH ще надвиши 600 USD преди края на март, само след два месеца.

Към пикселното време (12:21 PM UTC) ETH се търгува на около 176 USD, увеличение с 2,6% за ден и 4,7% през последните 7 дни. Междувременно биткойн (BTC) е нараснал със 7% през последните 7 дни и е нараснал с 2.7% през последните 24 часа.

Масовите сделки бяха изтъкнати за първи път от изпълнителния директор на Three Arrows Capital Su Zhu, който в Twitter сподели екранна снимка, която подчерта договорите за етериум опции за близо 9 000 ETH (1,57 милиона щатски долара), изтичащи през март на борсата на Deribit.

Договорите за опции, имат удари (също известни като упражнения) цени съответно 520 USD и 600 USD, което означава, че търговците, които държат договорите, ще получат печалба само ако цената на ETH надвиши тези нива до посочената дата ,

Големите залози предполагат, че в момента има големи пари, очакващи значително по-високи цени на ETH през следващите месеци. Това може би е изненадващо, като се има предвид фактът, че ETH изостава малко зад BTC през последните дни, но може също да показва, че в момента търговците виждат повече потенциал за продължаване на ETH.

За да достигне цената до 600 USD, ETH първо трябва да премине през няколко основни нива на съпротива в диаграмата, най-вече на нива от 200, 300 и 500 долара.

Според крипто аналитичната компания Skew, отвореният интерес към ETH опциите, което означава, че броят на договорите за опции, които се търгуват дълги или къси, се увеличава непрекъснато от началото на годината, сега се приближава до нива, наблюдавани преди коледните и новогодишните празници.

Въпреки това все още е ясно, че като цяло малко търговци се осмеляват да залагат на ETH цени над 600 USD до март. Според изчисленията на Skew, вероятността това да се случи е всъщност близка до нулата. 520 щатски долара обаче се оценява като малко по-реалистична цел, с вероятност от 5%, изчислява Skew.

/Cryptonews.com/

2020-01-29

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути