Начало Полезно Bitfinex позволява на потребителите да купуват криптовалута с кредитна и дебитна карта
Обратно

Крипто валути

Bitfinex позволява на потребителите да купуват криптовалута с кредитна и дебитна карта

Хорконгската борса за криптовалути Bitfinex вече дава възможност на своите потребители да купуват криптовалути както с кредитни, така и с дебитни карти.

Борсата направи съобщението на 20 декември, казвайки:

„Купете криптовалути с вашите дебитни или кредитни карти на Bitfinex. Независимо дали става въпрос за Bitcoin, USDt, Ethereum или други ERC20 маркери, изберете любимите си и купувайте директно с вашите кредитни или дебитни карти. "

Декември стана свидетел на редица разработки на Bitfinex, като борсовият и крипто магазин Bitrefill си партнира, за да позволи на клиентите на търговската платформа да пазаруват с Bitcoin (BTC) през Lightning Network. Сътрудничеството ще позволи на клиентите да купят над 2000 различни предплатени ваучери с BTC. Ваучерите могат да покрият разходите за услуги и продукти, свързани с игри, трапезарии, забавления, пътувания и други.

Базираната в Ню Йорк блокчейна аналитична компания Chainalysis е създадена да предостави на Bitfinex опция за спазване на прането на пари, за да използва възможностите за мониторинг в реално време на технологията Chainalysis за идентифициране на високорискови хора на фона на голям обем транзакции.

Bitfinex разкри и първият от двата големи ъпгрейди, за които казва, че напълно ще промени потребителските плащания и навици за харчене, потвърждавайки, че ще поддържа BTC транзакции в Lightning Network.

Също този месец базираната в Токио криптовалутна борса bitFlyer обяви старта на „Незабавна покупка“ на своята европейска борсова платформа. По този начин борсата ще предостави на европейските си потребители възможността да купуват криптовалута с помощта на кредитна карта, дебитна карта и локални методи за незабавен трансфер като Sofort, iDeal и GiroPay.

Coinbase Card, криптовалутна дебитна карта Visa от основната криптовалутна борса Coinbase, започна да поддържа Dai (DAI), стабилен биткойн, привързан към щатския долар, наред с основните криптовалути като Bitcoin и Litecoin (LTC).

/cointelegraph.com/

2019-12-23

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути