Начало Полезно Lightning Network ще докара Биткойн до 250 000 долара до 2023 г. - Тим Дрейпър
Обратно

Крипто валути

Lightning Network ще докара Биткойн до 250 000 долара до 2023 г. - Тим Дрейпър

Биткойн (BTC) може да струва милиони долари след 2022 г., тъй като процесите за разплащане позволяват по-лесни транзакции, прогнозира Тим Дрейпър.

Говорейки по време на Q&A сесия на срещата на върха в Малта AI & Blockchain миналата седмица, про-криптовалутният рисков капиталист заяви, че иновациите като Lightning Network ще бъдат ключови за задвижването на цената на биткойна.

Удвоявайки предишните си прогнози, Дрейпър добави, че все още вярва, че BTC / USD ще достигне $ 250 000 до 2022 или 2023 година.

„Мисля, че процесите за плащане на Биткойн наистина ще отворят шлюзовете“, обобщи той.

По темата защо Биткойн ще достигне нови рекорди само в следващите три до четири години, Дрейпър продължи:

„Това е заради Lightning Network и OpenNode и може би други, които ни позволяват да харчим биткойн много свободно и бързо, така че това не е просто стойност на пазара, но може да се използва за микроплащания; може да се използва за дребно, може да се използва навсякъде. “

Макар да не е платежен процесор в точния смисъл, Lightning улеснява почти моменталните BTC транзакции между възлите чрез канали, които не струват почти нищо за използване. Таксите за транзакции с Lightning могат, следователно, да бъдат много по-евтини от транзакциите по веригата - само един сатоши (приблизително 0,00008788 долара).

Както съобщава Cointelegraph, Дрейпър отдавна е един от най-големите бикове на Биткойн, присъединявайки се към John McAfee при представянето на прогнози за високи цени.

През септември той дори стигна дотам, че нарече цифрата от 250 000 долара „консервативна“, докато впоследствие спори, че биткойн ще доведе до значителни геополитически катаклизми.

Оттогава други гласове се присъединиха към неговото убеждение за цените, като миналата седмица съоснователят на BTCC борса Боби Лий заяви, че BTC / USD до 2028 г. ще струва около 500 000 долара.

/cointelegraph.com/

2019-11-13

 

 

 

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути