Начало Полезно Litecoin с втората най-малка печалба през изминалата седмица
Обратно

Крипто валути

Litecoin с втората най-малка печалба през изминалата седмица

Въпреки че седмицата досега беше доста ,,зелена” за първите 10 монети по пазарна капитализация, не всички монети бяха оценени еднакво. Една от 10-те, които имат най-малкото покачване, е Litecoin (LTC).

В UTC 9:10 всички топ 10 монети показват покачване през периода от последните 7 дни. Докато  XRP и BNB са оценени на малко над 10%, LTC е на второто място - но отдолу. Тя е нараснала с 4.4%, а единствената монета, която е наблюдавала по-малък ръст през изминалата седмица, е BTC (3%). Въпреки това, Stellar е доста близо до LTC, със своите 4,7%.

LTC поскъпна над 2% през последните 24 часа, като сега се търгува на почти 59 долара. Последните седем дни бяха сравнително нестабилни. Те показват спад на 7 октомври, когато цената беше 54 щатски долара, последван от скок до 58,6 долара същия ден. Цената се понижи малко, преди да скочи отново между 9 и 10 октомври до най-високата си цена през последните седем дни, 59,75 долара.

Периодът от 30 дни обаче показва подобна картина с много други монети, които се събраха в средата на септември, като цената на LTC също се повиши и достигна 78 долара на 18 септември, само до 32% до края на месеца. Последните три месеца показват малко по-ясна цялостна картина със сравнително стабилен спад, освен за споменатите върхове, от средата на юли, когато цената беше 105 долара.

Сега, гледайки до едногодишен период, виждаме, че спадът всъщност започна на 22 юни, когато цената се покачи до най-високата си точка през последната година, 141 долара. Въпреки това, за щастие на LTC, цената е далеч от най-ниската в този период, като се има предвид, че той достигна 23 долара през декември миналата година.

Litecoin не прави много новини напоследък, което не означава, че не работят по много неща зад кулисите. Последните съобщения в блога на Litecoin Foundation са от септември, като последното казва, че Code.org ще се присъедини към срещата на върха на Litecoin през 2019 г. Технният акаунт в Twitter също е фокусиран, така да се каже, на тази предстояща среща на върха, която ще се проведе в Лас Вегас този месец.

Независимо от това, на 7 октомври, когато LTC забеляза скок в цената, хората също забелязаха туит от директора на Litecoin Foundation и разработчика на Litecoin Core, XinXi Wang.

Като напомняне, CRC беше създаден съвсем наскоро от най-големите борси в САЩ, за да оцени кои цифрови активи вероятно са ценни книжа, които не могат да се търгуват по техните места и кои вероятно не са.

/cryptonews.com/

2019-10-11

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути