Начало Полезно New Balance ще използва блокчейна на Cardano за потвърждаване автентичността на продуктите си
Обратно

Крипто валути

New Balance ще използва блокчейна на Cardano за потвърждаване автентичността на продуктите си

Изпълнителният директор на Cardano Чарлз Хоскинсън обяви, че New Balance ще използва блокчейна, за да помогне за удостоверяване на своите продукти.

Според статия от 28 септември от Crypto Briefing, Чарлс Хоскинсън, изпълнителния директор на стартиращия блокчейн IOHK, обяви, че американската обувна марка New Balance ще използва блокчейн Cardano, за да позволи на своите клиенти да проверят произхода на редица продукти.

Cardano и New Balance планират да разгърнат програмата в световен мащаб. Настоящите планове обаче не включват използване на маркера ADA по време на този пилотен проект.

Съобщава се, че Хоскинсън обяви партньорството по време на събитието по случай 2-тата годишнина на Cardano на срещата на върха във втория по големина град в България, Пловдив.

Blockchain, глобална верига за доставки и здравно осигуряване

Широка гама от компании вече започнаха да внедряват блокчейн технологиите в своите вериги за доставки. Както неотдавна съобщи Cointelegraph, Walmart използва блокчейн технологията, за да създаде система за проследяване на храните, базирана на Hyperledger на Linux Foundation.

През август платформата за обществено предприятие VeChain си партнира с австралийския винопроизводител Penfolds, за да пусне в продажба случай на криптирани за блокчейни бутилки за вино, като част от своята инициатива за платформа за проследяване на виното.

Cointelegraph съобщи през март, че Carrefour представи собствено решение за проследяване на мляко, захранвано от блокчейн, което гарантира, че клиентите имат проследяемост на продуктите по цялата верига на доставките - от полетата на фермерите до рафтовете на магазините.

/cointelegraph.com/

2019-09-30

Публикувани наскоро

Крипто се появява в Simpsons, където Джим Парсънс обяснява, че това са "Пари на бъдещето"

Един от най-новите епизоди на „The Simpsons“ бе излъчен с участието на Джим Парсънс от „Теория на големия взрив“, който се изявява като гост-звезда, за да обясни криптовалутите и как работи блокчейн.

Крипто валути

Keш потребителите в Китай рискуват да получат коронавирус, банки дезинфекцират банкноти

Китайските власти водят неочаквана война с пари вследствие на избухването на коронавирус - на фона на опасенията, че заразените банкноти могат да разпространят смъртоносния вирус.

Крипто валути