Начало Полезно New Balance ще използва блокчейна на Cardano за потвърждаване автентичността на продуктите си
Обратно

Крипто валути

New Balance ще използва блокчейна на Cardano за потвърждаване автентичността на продуктите си

Изпълнителният директор на Cardano Чарлз Хоскинсън обяви, че New Balance ще използва блокчейна, за да помогне за удостоверяване на своите продукти.

Според статия от 28 септември от Crypto Briefing, Чарлс Хоскинсън, изпълнителния директор на стартиращия блокчейн IOHK, обяви, че американската обувна марка New Balance ще използва блокчейн Cardano, за да позволи на своите клиенти да проверят произхода на редица продукти.

Cardano и New Balance планират да разгърнат програмата в световен мащаб. Настоящите планове обаче не включват използване на маркера ADA по време на този пилотен проект.

Съобщава се, че Хоскинсън обяви партньорството по време на събитието по случай 2-тата годишнина на Cardano на срещата на върха във втория по големина град в България, Пловдив.

Blockchain, глобална верига за доставки и здравно осигуряване

Широка гама от компании вече започнаха да внедряват блокчейн технологиите в своите вериги за доставки. Както неотдавна съобщи Cointelegraph, Walmart използва блокчейн технологията, за да създаде система за проследяване на храните, базирана на Hyperledger на Linux Foundation.

През август платформата за обществено предприятие VeChain си партнира с австралийския винопроизводител Penfolds, за да пусне в продажба случай на криптирани за блокчейни бутилки за вино, като част от своята инициатива за платформа за проследяване на виното.

Cointelegraph съобщи през март, че Carrefour представи собствено решение за проследяване на мляко, захранвано от блокчейн, което гарантира, че клиентите имат проследяемост на продуктите по цялата верига на доставките - от полетата на фермерите до рафтовете на магазините.

/cointelegraph.com/

2019-09-30

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути