Начало Полезно Binance позволява на потребителите да купуват 5 криптовалути с дебитна, кредитна карта
Обратно

Крипто валути

Binance позволява на потребителите да купуват 5 криптовалути с дебитна, кредитна карта

Клиентите на една от основните борси Binance вече могат да закупят крипто директно с помощта на дебитни и кредитни карти чрез фирмата за обработка на плащания Koinal.


2,5% такса за закупуване на криптовалута от Visa и MasterCard

Потребителите на Binance вече могат да купуват криптовалути, използвайки своите дебитни и кредитни карти Visa и MasterCard, съобщиха от компанията в блог публикацията си на 25 септември.

Използвайки Koinal, клиентите на Binance могат да закупят пет криптовалути, включително Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Litecoin (LTC), XRP и Bitcoin Cash ABC (BCHABC), отбелязват публикациите.

Базираният в Лондон процесор за плащания таксува 2,5% за транзакция, като закупените активи средно отнемат пет до 20 минути, за да стигнат до портфейла на Binance.

Тъй като обработката на плащания в Koinal е предмет на местни банкови политики, решението не е достъпно в широк списък от държави и региони, отбеляза Binance.

Към днешна дата Koinal не поддържа банкови карти, издадени в Китай, Русия, САЩ, Виетнам, Боливия, Колумбия, Еквадор, Алжир, Бангладеш, Индонезия, Йордания, Киргизстан, Мароко, Непал, Саудитска Арабия, Иран, Пакистан, Тайван и Камбоджа.

Представяйки новата услуга на 24 септември, главният изпълнителен директор на Binance Changpeng Zhao, известен още като CZ, заяви, че новото решение е ключов момент за стимулиране на масовото приемане на крипто. CZ каза:

„Свободата да конвертирате лесно между фиат и криптовалута е от ключово значение за увеличаване на крипто популярността. С напредването на блокчейн индустрията има повече търсене за преодоляване на „двата свята“ от всякога. "

/cointelegraph.com/

2019-09-25

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути