Начало Полезно Тази звезда на NBA може да има многомилионен крипто план
Обратно

Крипто валути

Тази звезда на NBA може да има многомилионен крипто план

Гардът на Бруклин Нетс, Спенсър Динуиди може да направи криптовалута, която може да се превърне в друг крипто експеримент и да промени NBA пейзажа.

Играчът ще започне тригодишното си удължаване на договора с Нетс на стойност 34,36 милиона щатски долара. Това, което той ще направи, е да започне своя собствена компания, за да осигури този договор под формата на цифров токен, съобщи Athletic, позовавайки се на „множество източници“. Това е само първата стъпка в процеса на секюритизация. Като превърне договора си в инвестиционен инструмент, играчът трябва да получи еднократна сума и въпреки че точната сума, която иска да събере, не е известна, тя ще бъде по-малка от общата сума на договора. Това би му позволило да направи инвестиция веднага.

Националната асоциация на баскетболните играчи беше информирана за решението на Динуиди тази седмица, според доклада.

Детайлите обаче са оскъдни и не е ясно как точно ще работи този модел.

И така, какви са рисковете? „Динуиди има опция на стойност 12,3 милиона щатски долара през 2021 г. и ако се откаже и спечели повече от следващия си договор, не е ясно как това ще се отрази на инвеститорите“, се казва в статията. В него се добавя, че основното обезпечение на плановете на играча е неговият договор, и докато НБА е там, за да остане, въз основа на историята на професионалните спортисти, които се опитват да преобразуват бъдещите си приходи в инвестиционни средства, „най-голямата заплаха би била, ако по някакъв начин мрежите могат анулира този договор за пагубно поведение. "

Според анализаторите от Колективното споразумение на НБА за колективно договаряне (CBA), „това потенциално би могло да измести плановете на лигата“ чрез промяна на начина, по който играчите взимат решения и оценяват рисковете, и начина, по който виждат договорите, добавя статията. Той обаче заявява, че CBA може да се справи с всеки опит за заобикаляне на него и неговите правила. „Подходът може да създаде различни ефекти, ако моделът на Динуиди се окаже успешен“, заключава Атлетик.

Това не е всичко за нашия спортен ден на криптовалута, тъй като играчите на основния футболен клуб Уотфорд ФК ще носят логото на биткойн на фланелките си във Висшата лига този сезон пред стотици милиони страстни футболни фенове.

/cryptonews.com/

2019-09-16

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути