Начало Полезно Милиардерът Марк Кубан: „Виждам златото и биткойн като едно и също нещо“
Обратно

Крипто валути

Милиардерът Марк Кубан: „Виждам златото и биткойн като едно и също нещо“

Марк Кубан, собственик на професионалния баскетболен отбор на Далас Маверикс, заяви, че мрази златото като инвестиция и гледа на Bitcoin (BTC) като подобен на златотo.

Кубан изказа своите забележки в интервю за Kitco News на 9 август. Той отбеляза, че разглежда крайната доставка на Bitcoin като бонус към стойността на инвестицията му, казвайки:

„И двете са събираеми. Стойността се базира на тъсенето и предлагането. И добрата новина за Bitcoin е, сега започва да се търси. "

Кубан обаче каза, че вижда златото и биткойн като "едно и също нещо" и има много лошо мнение за златото. Относно позицията си към благородния метал, Кубан подчерта, че за да предаде чувствата си към златото като инвестиция, ще трябва да каже:

„Омразата е меко казано. По скоро двойна омраза с унция лют сос. "

Сега през 2019 г. редица експерти дават отговори дали смятат биткойн за цифрово злато. Соня Ман, ръководител на комуникациите във фондация Zcash, обсъди отговора си както по отношение на крайното количество, така и на факторите на търсене и предлагане. От своя страна Ман изглежда много по-оптимистична от Кубан. Тя отбеляза:

„Биткойнът е дефлационен по своята същност поради ограниченото предлагане на 21 милиона и интелигентната стимулираща структура, която надеждно защити своята неприкосновеност. Възникващият ред, управляващ Биткойн, както като софтуерен продукт, така и като феномен, е безспорно зависим от пътя, което се дължи в голяма степен на дизайнерските решения на Сатоши Накамото. Няма гаранция, че BTC ще нарасне в стойността, но миналите тенденции и базисната динамика на тъсенето и предлагането предполагат, че това е разумно дългосрочно прогнозиране. “

/изт.cointelegraph.com/

2019-08-10

Публикувани наскоро

Енергийни разходи за копаене на криптовалута и съвети за спестяване

Добивът на криптовалута не е евтин, струва много енергия. Толкова много, че някои хора дори не си мислят, че си заслужава. Но ако разполагате със средствата и успявате да копаете биткойн или друга криптовалута успешно, има начини да намалите разходите за енергия и да копаете възможно най-евтино.

Крипто валути