Начало Полезно Семейство Биткойн стартира новия си световен тур
Обратно

Крипто валути

Семейство Биткойн стартира новия си световен тур

Семейство Биткойн е на път, за да споделя крипто с повече от един начин.

Семейство Биткойн е известното семейство (Диди и Ромейн Тайхутту, и техните деца Джоли, Джуна и Джеса), които продават всичко, което притежават – в това число и къщата - за биткойн, като решават да живеят единствено с криптовалутата. Две и половина години бяха пътували само по БТК. Сега те са започнали своето „уникално ново приключение“, спонсорирано тригодишно световно турне за обучение на хората за крипто, наречено „Споделянето е грижа“, като бащата на семейството, Диди, обяснява във видеото.

Планът, оценен от поддръжниците и феновете, е да се купи кола, да се кара по света, да се обучат хората за криптосферата и блокчейн, да се покаже документален филм за блокчейн и криптосъбитията, да се направи Q & As, и да се призове други семейства да живеят само на крипто няколко часа или дни. Всъщност може да се намери "Вторато Семейство Биткойн" в Туитър, които твърдят, че са вдъхновени от Диди Тайхуту.

Те също така обявиха лов на съкровища - ще скрият 1 БТК някъде в града, който посещават, и първият, който го намери, го запазва.

Това не е краят, тъй като всички приходи от събитията, които ще правят по пътя, ще бъдат дарени за подпомагане на нуждаещите се в страните, където ще се проведат събитията.

Сред спонсорите на семейството е очевидно NDJ Investment Group, на която Диди благодари за микробуса, наречен Bitmobile, казвайки: "Чест е, че вашата Биткойн минна компания подкрепя нашето начинание.

В видеото на Ройтерс Диди обяснява, че семейството често пътува до места, където „биткойн се приема малко повече“, така че те могат да ги харчат в хотели и ресторанти например, което прави пътуването по-лесно за тях. След Европа семейството планира да пътува до места като Иран, Индия и Тайланд.

Майката на семейството, Ромейн, обяснява, че животът, който изисква да бъдеш винаги в движение, не е за всеки и зависи от това, което хората искат да постигнат. „Трябва да живеем минималистичен живот и да учим децата си как да живеят без пари и просто да бъдат доволни от живота”, добавя Диди.

/изт. cryptopnews.com/

2019-07-24

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути