Начало Полезно Над 300 долара: Цената на Етериум удари 10-месечен връх
Обратно

Крипто валути

Над 300 долара: Цената на Етериум удари 10-месечен връх

Цената на Етериум (ETH) надхвърли днес 300 доалра, за да достигне цена, коятя не е достигана от 10 месеца

Втората по големина криптовалута в света по пазарна капитализация се изкачи над психологическото препятствие в 01:10 UTC и разшири печалбите си до $ 306 - ниво, последно наблюдавано на 19 август 2018 година.

По време на написването ETH променя стойността си на 304 долара, което представлява 9.7% печалба на 24-часова база и 129% печалба на годишна база, според източника на данни CoinMarketCap.

.Етерът се е увеличил повече от два пъти тази година с цената, която в момента отчита над 260% ръст при ниското ниво от 82.00 долара през декември. Цената обаче все още е 78 процента от рекордното ниво от 1431 долара, регистрирано през януари 2018 година.

С поглед напред, етерът изглежда да разшири текущото рали, тъй като техническите класации са с приръст.

Средните 50 и 100 стойности на тридневната графика са довели до възходящ кросоувър за първи път от две години. Заслужава да се отбележи, че цените са се повишили с повече от 900% за три месеца след потвърждаването на бичия кръст през май 2017 година.

Подкрепата на бичия пазар случай е стабилното повишаване на ценовите или верижните показатели на етера през последните няколко месеца. Например, ETH обемите на децентрализираните приложения (DApps) са регистрирали рекордно високи нива през април, според криптоаналитичната фирма Diar.

Междувременно активността на мрежата, представена от ежедневното използване на газ, се повиши до най-високите си нива през май. Газът е горивото на етерната блокчейна верига. Токенът е необходим за извършване на транзакция в мрежата на Етериум.

/изт. coindesk.com/

2019-06-22

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути