Начало Полезно Анализатор на Биткойн казва, че BTC може да достигне $ 25,000 до края на 2019 година
Обратно

Крипто валути

Анализатор на Биткойн казва, че BTC може да достигне $ 25,000 до края на 2019 година

Анализаторът на цените на Биткойн (BTC) Оливър Айсакс смята, че той ще достигне 25 000 долара около края на 2019 г., според доклад на The Independent.

Айсакс обсъди причините, поради които все още има големи надежди за разтеж в близко бъдеще, като каза:

„Съществуват множество движещи сили зад неотдавнашното възраждане. Има геополитически, технологични и регулаторни двигатели. Нетният ефект от търговската война между САЩ и Китай доведе до внезапния интерес към биткойните като хеджиране на инвестициите."

Дрейпър също така коментира състоянието на основните тенденции в приемането на крипто, като гигантски корпорации като Microsoft, Amazon, Starbucks и Whole Foods вече приемат плащания в крипто.

Инвеститорът Тим ​​Дрейпър смята, че приемането ще се осъществи през следващите няколко години. Дрейпър стига дори по-далеч като твърди, че BTC ще достигне 250 000 долара до 2023 г. Той коментира как прави прогнози в близкото бъдеще, като казва:

"Мисля, че когато отидеш в Starbucks, за да си купиш чаша кафе и се опиташ да платиш с долари, те ще ти се смеят, защото не използваш биткойн или друга криптовалута.

Анализаторите в SFOX са по-песимистични, наричайки перспективата за криптовалути „несигурна“ и предупреждавайки, че скорошният растеж на биткоините може да е бил прост FOMO (страх да не бъде пропуснат). Те също така посочиха продължаващата търговска война на САЩ с Китай като причина за покачването на BTC миналия месец.

/изт. cointelegraph.com/

2019-06-10

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути