Начало Полезно Бенфика предлага артикули онлайн срещу криптовалути
Обратно

Крипто валути

Бенфика предлага артикули онлайн срещу криптовалути

Големият португалски спортен клуб Бенфика вече приема криптовалута за стоки и билети, съобщава Verdict на 6 юни.

Според доклада Бенфика си партнира с криптовалутната служба Utrust, за да предостави новата възможност за плащане. Феновете и клиентите вече могат да купуват билети за всички продукти на уебсайта на клуба с токена на UTrust (UTK) или с топ cryptocurrencies Биткойн (BTC) и Етер (ETH).

Utrust твърди, че подкрепя транзакции крипто към фиат транзакции, позволявайки на Бенфика по същество да прибере своите приходи директно в брой. В прессъобщението се обяснява, че това позволява на клуба да избягва проблемите около нестабилността на криптовалутите, като същевременно използва технологията блокчейн за провеждане на сигурни транзакции.

Бенкфика има около 7 милиона активни фенове в социалните медии и около два пъти повече фенове по света. От клуба твърдят, че се стремят към по-нататъшно развитие на своята фенбаза с новата си опция за криптоплащания, която улеснява новото плащане на феновете като най-евтината, най-безопасната и най-бързата възможност за онлайн транзакции.

Главният изпълнителен директор на Бенфика Домингос Соарес коментира значителната си цифрова фенбаза, като каза:

„Ние осъзнаваме, че много от нашите поддръжници са дигитални потребители на първо място, така че искаме да изпреварим събитията, когато става въпрос за приемане на нови технологии и предоставяне на нашите поддръжници на най-доброто онлайн изживяване."

Както вече беше съобщено от Cointelegraph, футболният отбор на английската Висша лига Уест Хем Юнайтед партнира с блоковата платформа Socios.com, за да създаде "еко-система за фенове „чуковете".

/изт. cointelegraph.com/

2019-06-08

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути