Начало Полезно Grayscale донесе повече добри новини за инвеститорите на Етериум
Обратно

Крипто валути

Grayscale донесе повече добри новини за инвеститорите на Етериум

Grayscale, фирма за управление на активи на криптовалути в САЩ, направи още една важна стъпка към приемането на криптовалути. Компанията обяви, че акциите на Grayscale Ethereum Trust (ETHE) са одобрени от регулаторния орган на финансовата индустрия за публична търговия на извънборсови пазари.

Очаква се търговията да започне "скоро".

"Вторичният пазар наистина дава възможност на всички инвеститори", каза Майкъл Соненшейн, управляващ директор на базираната в Ню Йорк Grayscale Investments.

ETHE е отворено приложение, което държи Етериум и извлича своята стойност единствено от стойността му.

"Инвеститорите в ETHE могат да се възползват от ценовото движение на Етериум без предизвикателствата като закупуване, съхраняване и спестяване на Етериум. От 30 април 2019 г. всяка акция на ETHE представлява собственост на 0.09662399 Етериум", обясниха от компанията.

ETHE управлява активи в размер на 12,3 милиона долара.

Също така, според тях, ETHE няма да генерира никакви доходи и редовно разпределя Етериум, за да плати текущите си разходи. Следователно количеството на Етериум, представено от всяка акция, постепенно намалява с времето.

В допълнение към ЕTHE, Grayscale Bitcoin Trust и Grayscale Ethereum Classic Trust също са публично котирани и достъпни за всички индивидуални и институционални инвеститори.

/изт. cryptonews.com/

2019-05-25

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути