Начало Полезно Програмата за образователни награди на Coinbase „Earn“ се разширява до над 100 страни
Обратно

Крипто валути

Програмата за образователни награди на Coinbase „Earn“ се разширява до над 100 страни

Програмата за образователни награди на Coinbase „Earn“ се разширява до над 100 страни

Сега потребителите от САЩ, Великобритания, голяма част от ЕС, Канада, Сингапур, Австралия, Хонг Конг, Нова Зеландия, Южна Корея и Тайван могат да се регистрират, за да печелят награди за криптоввалута, от това да научат за технологията.

Coinbase Earn стартира през декември миналата година и възнаграждава потребителите в сферата на криптовалутите за изпълнение на различни образователни задачи, включително гледане на видео и печелене на викторини.

"Идеята зад Coinbase Earn е, че докато напредваме от копаене на криптовалути, купуване и спечелване, ние отваряме нови възможности за хората да научат за блокчейн технологията", казаха отCoinbase.

„Както Brave, Coinbase Earn премахва посредниците и неефективността, така че потребителите да могат да се възползват. Вълнуващо е да се види, че Coinbase Earn се разширява в световен мащаб, така че още повече потребители да могат да се включат с цифрови активи.“, коментира главния изпълнителен директор и съосновател, Брендън Айх.

Съоснователят на Stellar Development Foundation, Джед Маккалеб, казва, че Earn помага да се разшири мрежата на Stellar, което позволява на „милиони реални и уникални потребители“ в над 100 страни да печелят XLM, докато научават за криптовалутата.

Coinbase също заяви в този пост, че прави над 100 милиона долара, достъпни за потребителите на схемата. По-рано този месец основателят и бивш технически директор на Earn.com Баладжи С. Шринивасан каза, че напуска борсата: "Интеграцията на печалбата е успешна и затворихме $ 200M в сделки за новата Coinbase Earn."

/изт. coindesk.com/

2019-05-20

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути