Начало Полезно Binance потвърждава повторното стартиране на търговията за 15 май когато завърши подобрението
Обратно

Крипто валути

Binance потвърждава повторното стартиране на търговията за 15 май когато завърши подобрението

Борсата за криптовалути Binance потвърди, че е завършила основно подобрение на системата и ще пусне своята платформа за търговия в 13:00 UTC на 15 май.

Binance, който загуби над 7 000 BTC (по това време 41 милиона щатски долара) от хакери по-рано този месец, замрази депозитите и тегленията изобщо преди ограниченото връщане на операциите тази седмица.

Следващо изявление, посочено от разработчиците, ще затвори напълно функционалността за период до осем часа в сряда, започващ в 03:00 UTC.

Имаше малко подробности за работата, която се върши по график. Сега, Binance се готви да отвори пълния си предишен пакет от търговски характеристики, включително депозити и тегления, за всички потребители.

„От сега до началото на търговията, потребителите ще могат да отменят отворени поръчки, да обработват депозити и да използват други функции, свързани с сметката. Моля, обърнете внимание, че функцията за теглене ще бъде достъпна скоро след възобновяването на търговията. ", споделят от борсата.

Хакът на Binance изненада крипто сферата, когато стана ясно, че 41 милиона долара от средства са изчезнали от някои потребителски акаунти.

Binance призна отговорността за нападението, във вторник, призовавайки потребителите да четат и спазват списък от 14 мерки за сигурност, за да защитят средствата на борсата.

Като форма на обезщетение на потребителите, които не могат да използват своите сметки като нормални, Binance обяви също така схема за отстъпки, включваща нейния вътрешен знак за монети (BNB).

През промоционалния период до 18 май потребителите, които търгуват над 1 BTC, ще участват в награден фонд от 50 000 BNB (1,26 млн. долара), който ще бъде кредитиран две седмици по-късно.

/изт. cointelegraph.com/

2019-05-15 

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути