Начало Полезно Вече може да дарите на проекта Тor чрез 9 различни криптовалути
Обратно

Крипто валути

Вече може да дарите на проекта Тor чрез 9 различни криптовалути

Проектът Tor, цифрова анонимност с нестопанска цел, приема пряко дарения за криптовалути, като дарителите могат да се възползват от близо 10 различни варианта за изпращане на средсва.

Страница с дарения на уебсайта на Tor със списък с криптоадреси е на разположение от 18 март.

Сара Стивънсън, директор на фонда за набиране на средства, заяви, че компанията вече приема биткойн в продължение на няколко години. Новото е, че преди това тези дарения минаваха през BitPay, компания, която преобразува криптоплащанията до фиат, преди да ги предаде на своите търговски клиенти.

Сега криптодаренията могат да бъдат изпратени директно до Tor, който ще преобразува средствата чрез борсата Кракен, каза Стивънсън. Тя обясни, че дарителите на Tor искат директни адреси, както и проекта да приеме по-голямо разнообразие от монети.

„Решихме да приемем криптовалути, защото повече дарители поискаха тази възможност. Проектът Tor и общностите на криптовалутите ценят личния живот, така че има смисъл“, каза тя.

Според страницата си за дарения, Tor ще приема биткойн, биткойн кеш, даш, етер, лайткойн, монеро, зкеш, стелар и аугур. Стивънсън обясни, че Тоr има малък екип, което означава, че трябва да си постави конкретни цели при добавянето на тези адреси.
 
Tor цели да шифрира трафика и да улеснява цифровата анонимност, като потребителите могат да използват различни браузъри (включително Tor) или приложения, за да използват мрежата. Неговата основна ползва се разглежда като защита на неприкосновенноста на потребителя.

/изт. coindesk.com/

2019-03-24

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути