Начало Полезно Том Лий: 2019 ще бъде годината на съвземане за Биткойн
Обратно

Крипто валути

Том Лий: 2019 ще бъде годината на съвземане за Биткойн

Цената на Биткойн ще бъде дълго време под 6 000 долара и може да минат 5-6 месеца преди пазара да тръгне на горе, според известният Биткойн експерт Том Лий.

„Смятам, че 2019 е годината на съвземане“, каза Лий в интервя за CNBC, добавяйки, че има риск на глобалните пазари, но доларът не се увеличава както миналата година, което е насрещен вятър за криптовалутите.

Интересът, който традиционните финансови институции и други субекти като социалните мрежи показват за криптото, също ще повиши цената, смята той.

„Виждаме пускането на цифрови валути не само от JPMorgan и Mizuho Bank, но и от Фейсбук, както и няколко други медийни компании, които се подготвят да пуснат. И разбира се, на места като Венецуела, където биткойнът става много разпространен и широко използван виждаме растеж на приемането. Така, че мисля, че наистина ни очаква силна година,“ каза Лий.

Но как можете да разберете как се движи цената? Тайната е в следенето на 200 дневни средни стойности. Движещата се средна стойност е изчисляването на цените на даден актив за определен период от време и ако Биткойн запази сегашната си цена на търговия под 4 000 долара, той ще премине 200 дневен оборот от август. Истинските щети бяха по време на разделението на Bitcoin Cash, когато целият пазар се срина през ноември 2018 г.

Междувременно, популярният анализатор на криптовалути Мурад Махмудов и Арджун Баладжи, независим блокчейн изследовател, виждат дъното на Биткойн в диапазона от 2 000 до 2 500 щатски долара.

/изт. cryptonews.com/

2019-03-20

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути