Начало Полезно Основателят на Трон Джъстин Сън ще похарчи 20 млн. долара за нови последователи в Туитър
Обратно

Крипто валути

Основателят на Трон Джъстин Сън ще похарчи 20 млн. долара за нови последователи в Туитър

Ако желаете да увеличите броя на последователите си в Туитър и съдържанието ви вече не е интересно, може би все още има надежда за вас.

Вземете пример от Джъстин Сън, основател и главен изпълнителен директор на блокчейн платформата Трон, който търси популярност в мрежата Туитър, като организира томбола на стойност 20 млн. долара.

,,За да отпразнуваме успеха на BitTоrrent Token & Tether – TRON, аз планирам да раздам 20 млн. долара кеш. Това е добрата новина! Лошата е, че може да реша да дам повече! Първо ще избера случайно 1 победител за Тесла до 27.03.2019 г.! За да се запишете, последвайте ме и споделете този пост!“, се казва в публикацията.

Празникът може да е основната причина за раздаването, но Джъстин е на лов за последователи в Туитър от известно време, след като надмина всички останали ръководители на проекти от топ 20 на монетите на пазара. Той също така е платил за популяризиране на неговия профил и е бил щастлив да изпревари основателя на Етериум Виталик Бутерин, добавяйки, че автомобилите на Тесла и милиони долари не значат нищо в сравнение с популярност в Туитър.

И това раздаване моце да го накара да стигне до целта си от 1 000 000 последователи. Към момента Сън има 948 000 последователи, които нарастват с всяка минута. Те даже не се интересуват от съдържанието: „Все още не съм сигурен с какво е известен, но докато раздава пари, не ми пука каква е неговата цел!“, пише потребител в мрежата.

Интересното е, че правилата на раздаването все още не са публикувани. Въпреки, че мнозина след туита смятат, че един ще прибере 20 млн. долара, има я възможността печалбите да бъдат разделени по някои критерии.

/изт. cryptonews.com/

2019-03-14

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути