Начало Полезно Криптопия отваря на 4 март, покaзва официално загубите от атаката
Обратно

Крипто валути

Криптопия отваря на 4 март, покaзва официално загубите от атаката

Хакнатата новозеландска борса за криптовалути Криптопия ще отвори врати отново в понеделник 04.03.2019 г., потвърдиха официални лица на 26 февруари.

В поредица от актуализации, Криптопия разкрива, че двамата и основатели ще се завърнат, за да подпомогнат с операциите по реконструкцията.

Полицията официално разреши търговията да се възобнови в средата на февруари, но от компанията не бяха готови обработката на данните да започне.

Сега изглежда, че това се е променило.

„Целта ни е сайтът на Криптопия да бъде отворен до понеделник“, пише в един от туитовете.

Хакери откраднаха криптовалути на стойност милиони долари през януари. Междувременно започна международно полицейско разследване, като разкритията показват, че атаката е върху под една десета от активите на фирмата.

Полицията в Нова Зеландия все още не е направила коментар за ситуацията след публикуването на актуална информация за разследванията си по-рано този месец. По онова време правоприлагащите органи бяха уверени в постигнатия напредък, докато коментаторите се съмняваха в способността им да проследят хакерите.

/изт. cointelegraph.com/

2019-02-28

Публикувани наскоро

Фейсбук койн може да бъде катализатор за криптото

Със милиарди потребители, социалният медиен гигант Фейсбук на теория би могъл да приближи цифровите активи до голям брой потенциални потребители и дори може да действа като „драматичен катализатор“, според Спенсър Богарт, партньор в компанията за рисков капитал Blockchain Capital.

Крипто валути