Начало Полезно Според един от основателите на Редит, вълнението около криптото изчезва и това е нещо добро
Обратно

Крипто валути

Според един от основателите на Редит, вълнението около криптото изчезва и това е нещо добро

Алексис Оханян, съосновател на платформата Редит, заяви, че вълнението около криптовалутите е спаднало, тъй като спекулантите са напуснали пазара и това е добре за индустрията.

Оханян обясни, че са останали само „истински вярващите“ в тези трудни времена за пазара. Това е „страхотно“ нещо, добави той, тъй като това са хората, които сега развиват инфраструктурата на зараждащата се индустрия.

„Те всъщност са строителите, които изграждат инфраструктурата из основи“, добави още той.

Според него, фактът, че JPMorgan сега изгражда крипто продукт, макар и главен изпълнителен директор да е Джейми Диймън, наричан още биткойн измамник, показва, че има истинска иновация, която се случва сега, когато всички спекулации са изчезнали.

Въпреки това той призна, че ще отнеме известно време, преди криптоиндустрията да усети промяна и трябва да се гледа в бъдещето, когато се инвестира.

„Мисля, че това е най-добрият съвет за всякакъв вид инвестиции, но особено за криптото“, каза той.

Това не е първият път, в който Оханян се е изказвал положително за криптовалутите. През март миналата година сподели, че биткойнът и криптовалутите са готови да подхранват потенциален нов интернет.

Директорът на сайта заяви миналия май, че платформат планира да възстанови криптовалутите като опция за плащане на своите топ членове. Този вариант беше спрян поради високи такси и проблем с интеграцията.

/изт. coindesk.com/

2019-02-25

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути