Начало Полезно Нова крипто изненада! Всеки проверява своите айфони за ₿
Обратно

Крипто валути

Нова крипто изненада! Всеки проверява своите айфони за ₿

В криптосферата, където всички ние търсим признаци за приемственост със затаен дъх, дори най-малките неща могат да ни развълнуват. Днес изглежда, че почти всички в криптосферата проверяват своите айфони за Биткойн символа (₿).

Изглежда, че Гугъл клавиатурата на айфон вече има знак за Биткойн. Появява се след като дълго задържите знака за долар ($), сред всички други валути. Въпреки това, никой не знае кога точно е добавен и защо продуктът на Гугъл не е достъпен за телефони с Андроид.

За да го използвате, се уверете, че сте с клавиатурата на Гугъл, а не тази по подразбиране, и задръжте символа за долар ($), за да видите изкачащ списък от няколко от основните символи на валути в света. Символът на Биткойн се намира вляво. Въпреки, че символът споделя някои сходства с тайландската валута, този на Биткойн е с две линии на върха и в долната част, за разлика от едната линия през цялата валута на Тай Бат (тайландската валута).

Някои ентусиасти приемат това като знак, че приемствеността наближава, докато по екстремни такива виждат голямо покачване на цената в бъдеще. Макар това да не означава нищо, един малък знак носи позитивизъм сред общността.

Тази функция все още не е достъпна за телефони с Андроид и няма индикация, че скоро ще може да стане достъпна. Също така, не всяка клавиатура на Айфон предлага тази възможност, тъй като потребителите от скандинавските страни, както и Франция, твърдят в Туитър, че не могат да намерят опцията. Освен това, някои потребители се оплакват, че когато кликнат върху символа, той се превръща в ₱, символ за филипинско песо, но е възможно това да е временно затруднение.

/изт. cryptonews.com/

2019-02-18 

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути