Начало Полезно Дневните Биткойн сделки са се увеличили в сравнение с януари 2018 г.
Обратно

Крипто валути

Дневните Биткойн сделки са се увеличили в сравнение с януари 2018 г.

Дневният обем на сделките с Биткойн (BTC) се е  увеличил до степен невиждана от януари 2018 г., когато Биткойн достигна цена от 20 000 долара, според дании от transactionfee.info. Някои замесени в бранша вярват, че това е знак за развитието на екосистемата и основите на криптовалутите.

Джеймс Лоп, главен технологичен директор на фирмата за киберсигурност Каса, публикува статия на Медиум с анализ на фундаменталните характеристики на Биткойн, заключвайки, че „системата се подобрява и нараства.“ В хода на своето разследване, Лоп се занимава с различни източници и статистически измервания на растежа на Биткойн през 2018 г.

„Различни подобрения в блоковото разпространение са били реализирани от Bitcoin Core през последните няколко години и тъй като мрежите се обновяват, изглежда, че има ефект. Има и нова високоефективна мрежа за копаене.“, според Лоп.

През 2018 г. процентът на транзакциите на Биткойн се е увеличил от 10% на 40%, докато средният брой на транзакциите е достигнал своя връх при 750 байта през февруари, преди да падне до 450 през последното тримесечие на 2018 г. Това е резултат от повишеното приемане на SegWit.

През ноември 2018 г. крипто привърженикът Антъни Помпиано заяви в блог пост, че основите на Биткойн, като цена и брой на транзакции, са се подобрили. Помпиано акцентира върху седем основни принципа на Биткойн, като подчертава нарастващия брой портфейли, както и нарастването на броя потвърдени транзакции.

/изт. cointelegraph.com/

2019-02-08

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути