Начало Полезно Coinbase пуска функцията директен трансфер от крипто в крипто
Обратно

Крипто валути

Coinbase пуска функцията директен трансфер от крипто в крипто

Една от най-големите борси за криптовалути в света Coinbase, стартира нова функция, която позволява на инвеститорите да конвертират своите криптовалути в други дигитални активи. Наречена ,,Convert”, функцията е по-евтина от продажбата и след това покупката на друг дигитален актив, което е процесът, през който преминават повечето инвеститори.

С тази функция клиентите ще могат да конвертират между Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Litecoin и 0X при първоначалното пускане на функцията.

Така търговецът може директно да преобразува Bitcoin в Bitcoin Cash, вместо да продава Bitcoin и след това да закупи Bitcoin Cash, което са две отделни сделки с двойни такси. Според ценовата си страница, Coinbase ще таксува с 1% за преобразуване, но тази такса не е фиксирана, тъй като може да се увеличи или да се намали според пазара на криптовалутите.

Coinbase заявиха, че ще отворят новата функция за всички 34 държави, в които Coinbase оперира. Функцията в момента е достъпна на уебсайта и на потребителите с мобилни приложения.

Миналата седмица Coinbase обяви партньорството си с Paypal, като позволи на клиентите си в САЩ да преместят безплатно своите сметки от акаунта в Coinbase на този в Paypal. За потребителите това беше една от най-дълго очакваните функции. В началото потребителите трябваше да изчакат поне два работни дни, за да получат изтегленото количество. Партньорството с Paypal прави целия този процес бърз и евтин.

„Тези тегления са не само бързи, но са безплатни и нямат такси. Преобразуването на вашата криптовалута в пари е по-лесно и по-достъпно от всякога“, пише мениджърът на проекта Алън Осгууд в блога си.

Той отиде и по-далеч, като заяви, че новата функция е в отговор на искането на клиентите, които са искали гъвкавост, да използват своите криптовалути когато и както поискат.

/изт. ccn.com/

2018-12-18 

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути