Начало Полезно Coinbase ще добави близо 300 койни през следващата година без да прави IPO
Обратно

Крипто валути

Coinbase ще добави близо 300 койни през следващата година без да прави IPO

Най-голямата американска борса за криптовалути Coinbase току-що обяви, че няма да има IPO скоро, но ще добави още стотици койни през следващата година, съобщи президентът и главният оперативен директор на Coinbas Асиф Хириджи пред Bloomberg.

През изминалата седмица бе обявено, че Coinbase се оценява на над 8 млрд. щ. долара. Този етап на финансиране струваше 300 млн. щ. долара. С увеличаването на стойността си някои започнаха да се замислят дали основната компания за криптовалути скоро ще обяви първоначално публично предлагане.

Самият Хирижи намекна за потенциално обратно изкупуване през 2017 г., заявявайки, че би искал компанията да стане публична в даден момент, но не в близко бъдеще. „Няма скоро да има IPO, имаме толкова много работа”.

Хирижи разкри, че неговите ръководители искат да разнообразят потока от приходи в двете платформи на компанията. В момента Coinbase предлага само седем криптовалути.

Понастоящем САЩ имат най-строгите правила в целия свят, когато става дума за криптовалути. Повечето компании дори не предлагат услугите си на америкаснки граждани, защото не е възможно да се съобразят с правилата, въведени от SEC. Изглежда компанията със седелище САЩ няма интерес да се опитва да се вмъкне в тези закони и сега „сменя предавката“ към чуждестранни крипто инвеститори.

В момента не е известно кои монети ще бъдат на разположение на америкаските инвеститори при пускането на новата партида.

/изт. cryptocurrencynews.com/

2018-11-06 

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути