Начало Полезно Норвежец бил намушкан след продажба на Биткойн на улицата
Обратно

Крипто валути

Норвежец бил намушкан след продажба на Биткойн на улицата

Въпреки, че не е доказана връзката между убииството и сделката, всичко това е напомняне, че трябва да сме изключително внимателни, когато купуваме или продаваме криптовалути на живо.

24-годишният мъж, който беше намерен мъртъв в апартамента си в Осло, Норвегия в понеделник сутринта, по-рано бил продал биткойни на друго лице, според норвежкия телевизионен оператор TV2.

Жертвата се е върнала с голяма сума пари в апартамента си, където по-късно е бил намерен намушкан до смърт. Не е ясно кога точно се е случила сделката.

Според източници, които са говорили пред TV2, няколко от приятелите на жертвата са били наясно, че той съхранява голяма сума пари в брой в апартамента си, намиращ се в един от най-добрите квартали на Осло.

След като не се явил на работа в понеделник сутринта, жертвата бе намерен мъртъв от един от съквартирантите му в същия ден към 12:15 часа. Преди това той е бил видян за последен път в неделя вечер. Остава мистерия как убиецът е влязъл в апартамента и е извършил престъплението, без да събуди някой от другите съквартиранти.

От началото на годината има редица случай за нападения срещу лица, които притежават значителна част от крипровалути.

Независимо къде се намирате по света, ако имате голямо количество криптовалути, е важно да сте наясно с потенциалните опасности. Внимавайте както ако имате голямо количество пари в себе си.

/изт. cryptonews.com/

2018-10-20

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути