Начало Полезно Telegram пуска тест версията на платформата TON тази есен
Обратно

Крипто валути

Telegram пуска тест версията на платформата TON тази есен

Криптираната услуга за съобщения Telegram ще пусне тестова версия на своята платформа TON тази есен, съобщава руската медия „Vedomosti”.

Говорейки за публикацията, инвеститорите „потвърдиха“ автентичността на съобщение изпратено до участниците в ICO-то на TON в началото на септември.

Kомпанията съобщи, че блокчейн компонента на платформата в момента е в процес на разработка, като 70% от продукта вече е завършен, твърдят издателите.

След като вече е в действие, TON ще използва вътрешната си криптовалута, Gram и ще формира нов начин за обмен на данни.

Telegram привлече значително внимание по-рано тази година, когато вложи почти 1,8 млрд. долара инвестиции за TON и неговото настоящо приложение за съобщения чрез две частни ICO-та.

След успеха с набирането на средства през май, изпълнителните директори отмениха планираната публична фаза на ICO-то.

По същото време руските медии също така спекулират, че опитите на властите да блокират достъпа до Telegram за жителите на страната, са резултат от план да се пусне в продажба криптовалутата Gram, а не официалното обяснение, че услугата е нарушила законите за обмен на данни.

Изпълнителният директор Павел Дуров отказа да коментира, когато поиска от „Vedomosti“ да потвърди срока на пускането на ТОN.

/изт. cointelegraph.com/

2018-10-17

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути