Начало Полезно Пластичен хирург и инвеститор купува 352 млн. от дяла на корейската криптоборса Bithumb
Обратно

Крипто валути

Пластичен хирург и инвеститор купува 352 млн. от дяла на корейската криптоборса Bithumb

Група, ръководена от един от водещите пластични хирурзи в Южна Корея, д-р Ким Гун, направи значителна инвестиция в криптоборсата Bithumb.

Компанията BK Global Consortium сключи сделка за придобиване на 51% акции от BTC Holding Co. – най-големият инвеститор в Bithumb, съобщава Bloomberg позовавайки се на източник. В доклада се посочва, че  BK Global Consortium вече  е петият по големина акционер в BTC Holding.

Според източника на Bloomberg транзакцията трябва да бъде финализиранa през февруари 2019 г.

Др. Ким Гун регистрира, миналата година в Сингапур, ICO фирма за анализи, според корейската преса. Фирмата има за цел да помогне на отделните инвеститори да разграничат измами и фалшиви обещания, предвид загрижеността на хирурга относно разпространението на Pozni схемите и други измамни предложения в сферата.

Профилът очертава, че хирургът, според който е направил своето богатство чрез инвестиции в технологии и биопроизводители, е хванал блокчейн треска.

В момента Bithumb е втората по големина в света борса, това показва дневният търгуван обем според CoinMarketCap.

По-рано този месец Cointelegraph съобщи, че борсата планира да отвори глобална децентрализирана крипто борса (DEX) с техническа помощ от блокчейн фирмата One Root Network (RNT).

/изт. Cointelegraph.com/

2018-10-14

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути