Начало Полезно Кристиано Роналдо и Binance обявяват NFT партньорство
Обратно

Крипто валути

Кристиано Роналдо и Binance обявяват NFT партньорство

Роналдо заяви, че многогодишната сделка ще бъде възможност за феновете да "притежават емблематична част от спортната история" и да бъдат част от неговата общност в Web3. 

"Днес ще променим играта с NFT и ще изведем футбола на следващото ниво", каза футболистът във видеоклип.

Binance е една от най-големите крипто екосистеми, като един от основните ѝ компоненти включват централизираната борса Binance и Binance Smart Chain (BSC). BSC е втората най-използвана блокчейн верига след Етериум, като върху нея са изградени 407 различни протокола и има заключена стойност от $5.92 милиарда. 

Въпреки тези впечатляващи показатели, Binance се бори да насърчи местната NFT екосистема. PancakeSwap, децентрализираната борса и водещият протокол на Binance, е двадесета по отношение на NFT пазарите, с кумулативен обем на търговия от едва $79 милиона (пазарите на Етериум като OpenSea и LooksRare имат съответно $31.24 милиарда и $23.23 милиарда).

Следователно партньорството с Роналдо може да се разглежда като опит на Binance да придаде стойност на BSC и да започне да увеличава пазарния дял на блокчейна за NFT. 

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен Джао "CZ" може би е намекнал за това в този ретуит на официалното съобщение: 

Сега започваме.

Тази седмица бяха разкрити и други забележителни сътрудничества с NFT, включително неотдавнашното назначение на изпълнителя и музикален продуцент Фарел Уилямс за главен бранд директор на колекцията Doodles.

източник: https://cryptodnes.bg/

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути