Начало Полезно Cardano бележи значителни печалби с наближаването на хард форка
Обратно

Крипто валути

Cardano бележи значителни печалби с наближаването на хард форка

Екосистемата Cardano придоби фундаментално решение, което ще помогне за внасянето на големи количества средства в мрежата.‘Iagon bridge’ позволява изпращането на стабилната монета USDC до децентрализираната платформа на Milkomeda и след това изтегляне на актива Cardano Native. На 29-ти май 24-часовият обем на транзакциите на Cardano в основните блокчейнове се увеличи, както беше подчертано от Чарлз Хоскинсън, съосновател и главен изпълнителен директор на IOHK. 

Въз основа на данни от Messari 24-часовият обем на транзакциите на Cardano е записан на $9.57 милиарда. Освен това обемът на транзакциите беше на второ място след този на Биткойн и по-висок от този на Етериум.
В допълнение, Cardano стана свидетел на обещаваща статистика в зоната на NFT, тъй като бяха изсечени над пет милиона местни активи. Според данните на pool.pm, броят на собствените активи, издадени в блокчейна Cardano, е регистрирал 5,019,030, с 54,831 различни политики за копаене.

ADA скочи с повече от 29% в последните 24 часа, като се търгува над $0.67. Доминантността на Cardano също се повиши, според данни от Messari.
Въпреки значителните печалби, блокчейн анализът на ADA остава слаб. Постепенното падане на ежедневните активни адреси след 20-ти януари 2022 г. Намеква, че инвеститорите губят интерес към монетата. Дейността на китовете също създава мрачна картина.Що се отнася до горещо очаквания хард форк на Васил, планира се той да излезе на живо в публичната тестова мрежа на 2 юни и в основната мрежа на 29 юни.

Източник: www.cryptodnes.bg

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути