Начало Полезно Биткойнът се доближава до 26 000 щатски долара след разбиването на 25 хиляди щатски долара в същия ден
Обратно

Крипто валути

Биткойнът се доближава до 26 000 щатски долара след разбиването на 25 хиляди щатски долара в същия ден

Най-популярната криптовалута, биткойн (BTC), е на коледен бик, тъй като цената й достигна 25 000 щатски долара за първи път в историята си днес и скочи до почти 26 000 щатски долара.

По време на писането (17:16 UTC), BTC се търси на 25 813 USD и нараства със 7% за ден и за седмица. Цената се повишава с 52% за един месец и 255% за една година. BTC достигна USD 20 000 USD преди десет дни.

Другите монети от топ 10 клуба са се увеличили с 2% -5%, с изключение на (LINK), която е намалена с почти 2%, и litecoin (LTC), които днес са се събрали с 10%.

„Това, на което бяхме свидетели през последните няколко месеца, е колко податливи са високопоставените инвеститори на биткойн терена. Аналогията, към която постоянно се връщам, е тази на фокусна група - вземате малка проба и ги излагате на определена идея или концепция и вие изучавате реакциите им ", каза Ерик Уол, главен инвестиционен директор (CIO) в Arcane Research.

Според него, ако членовете на фокус групата са представители на по-голяма демографска група, може да се очаква реакциите на групата да отразяват възгледите на тази по-голяма демографска група.

"Резултатите вече са налице; теренът работи", добави той.

Според CIO обаче даването на точна ценова заявка за нов биков цикъл е „доста неоснователно предположение“, тъй като пикът ще зависи изцяло от „колко интензивна е истерията в своя връх“.

 / cryptonews.com /

2020-12-26

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути