Начало Полезно Вече можете да печелите биткойн награди за покупки в Postmates
Обратно

Крипто валути

Вече можете да печелите биткойн награди за покупки в Postmates

Доставянето на храна е на път да стане по-сладко за потребителите на платформата за биткойн награди Lolli.

Стартъпът обяви в сряда, че си партнира с услугата за доставка Postmates, превръщайки популярното приложение в най-новия партньор na програмата за награди на Lolli. Едно от най-популярните приложения на Postmates, бе изтеглено 2 094 920 пъти само през последните 30 дни в Crunchbase.

Стартирало през септември 2019 г. с капитал 2,35 милиона долара. Lolli добави редица нови партньори това лято, включително национална верига хранителни стоки Safeway през юли и Hotels.com през юни. Лоли претендира за над 750 онлайн търговски партньори, включително Walmart и Sephora, наред с други.

Според Lolli около 40 процента от потребителите му са нови на сцената на криптовалутата.

Говорейки с CoinDesk, съоснователят и изпълнителен директор на Lolli Алекс Аделман казва, че Lolli остава ангажиран да направи биткойн по-мейнстрийм.

„Това е още една стъпка към масовото приемане на биткойни, тъй като Postmates се използват ежедневно от хора в САЩ“, каза Аделман. „Една от целите на Lolli да превърне биткойните в част от ежедневието на хората. Нашето партньорство с Postmates постига това. “

/coindesk.com/

2019-08-21

 

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути