Начало Полезно Swiss Crypto прави „най-високия“ трансфер с биткойн на 4164 метра
Обратно

Крипто валути

Swiss Crypto прави „най-високия“ трансфер с биткойн на 4164 метра

Доставчикът на финансови услуги за криптовалута Bitcoin Suisse твърди, че е направил биткойн (BTC) търговия на най-голямата надморска височина. На 19 юли беше публикувано видео в YouTube, доказващо това постижение.

Според твърденията на фирмата, търговията, осъществявана от нейния персонал, се е състояла на върха на планинската верига Breithorn в Пеннините Алпи, разположена на границата между Швейцария и Италия. Освен това, почти 70 души са участвали в този рекламен модел на 4164 метра (близо 2,59 мили) над морското равнище. Официалният акаунт в Bitcoin Suisse Twitter написа за постижението:

„НОВО РЕКОРД! На 13 юли Bitcoin Suisse проведе най-високата търговия с биткойни, регистрирана някога на върха в Брейтхорн, Швейцария, на 4164 м надморска височина. “

Акаунтът на стартъпа Luffe коментира също ситуацията, като похвали инициативата на борсата, но каза, че е малко прекалено.

През май 2018 г. подобно промоционално събитие за предстоящата първоначална оферта на монетата на ASKfm, включваща изкачване на връх Еверест и поставяне на хардуерен портфейл на Ledger със стартовите символи на върха му и доведе до смъртта на Лам Бабу Шерпа.

Както Cointelegraph съобщи през януари миналата година, KFC Canada също използва криптовалута за реклама, представяйки нов елемент от менюто - биткойн кофата за пилешки крилца - които клиентите могат да купуват само с биткойни.

По-рано този месец швейцарският крипто брокер Bitcoin Suisse кандидатства за лиценз за банкиране и трансфер на ценни книжа от швейцарския финансов регулатор.

/изт. cointelegraph.com/

2019-07-30

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути