Начало Полезно Виталик Бутерин се е опитал да стане стажант в Рипъл
Обратно

Крипто валути

Виталик Бутерин се е опитал да стане стажант в Рипъл

Представете си една алтернативна вселена, в която съоснователя на Етериум Виталик Бутерин никога не е започвал да работи по Етериум, защото е твърде зает със стажа си в платформата Рипъл?

Най-малко подреждането на койните по пазарна капитализация би било много по-различно, но колко други събития биха били засегнати от тази промяна? За щастие, американското министерство на труда са имали противоречия, когато са решили да откажат да издадат виза на Бутерин и така ходът на историята бе поставен в правилния път.

Сега Бутерин е в Канада, след като трябваше да задоволи нуждата си да работи по блокчейн проекти, като стартира проекта Етериум в началото на 2013 г. Интересното е, че за да му издадат виза компанията Рипъл е трябвало да има 1 година стаж, а тя до тогава е била на 9 месеца.

Междувременно през февруари Бутерин се забавляваше с обясненията на Рипъл за партньорствата си в Туитър.

Въпреки това, през 2013 г. Бутерин написа статия, в която похвали Рипъл: „Като цяло това, което Рипъл е постигнал е впечатляващо. С Рипъл имаме много добър вариант за изпращане, получаване и притежание на криптовалути.“

/изт. cryptonews.com/

2019-04-21

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути