Начало Полезно Реклама на Litecoin в клетката на UFC
Обратно

Крипто валути

Реклама на Litecoin в клетката на UFC

Фондация Litecoin си партнира с Ultimate Fighting Championship (UFC), една от водещите организации за смесени бойни изкуства, в сделка за популяризиране на криптовалутата.

Сделката ще постави логото на Litecoin в клетката, където бойците мерят сили на предстоящето събитие от веригата UFC 232, реванш между бившия шампион на UFC в полулека категория Джон Джоунс и Александър Густафсон. Битката е насрочена за 29 декември в Калифорния.

Бидейки първият крипто спонсор за UFC събитие, Litecoin обяви, че милиони зрители на такива събития ще помогнат за популяризирането и глобалното съзнание към Litecoin.

,,Тъй като марките и институциите продължават да се стремят към криптовалута и блокчейн, това е още един сигнал, че тази технология се приближава към мейнстрийма“, казаха от фондацията.
Тя има за цел да подпомогне приемането на криптовалутата и се надява да продължи партньорството си с UFC в долгосрочен план.

По това време миналата година, канадският боец в смесените бойни изкуства Рори Макдоналд също подписа сделка за спонсорство, в която той носеше дрехи с марка на криптовалутата Dash за битката на Bellator 192. Бившият шампион в лека категория на ММА Майкъл Чандлър също подписа договор с търговската криптоплатформа CoinLion през януари.

/изт. coindesk.com/


2018-12-29 


 

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути