Начало Полезно Сенаторът приятел на BTC Ранд Пол с положителна проба за Коронавирус
Обратно

Крипто валути

Сенаторът приятел на BTC Ранд Пол с положителна проба за Коронавирус

Ранд Пол (R-KY) е първият американски сенатор, който е тестван положително за коронавирус. Пол също притежава отличието да стане първият голям американски политик, приел биткойн дарения в президентската си кампания през 2016 г.

Ранд Пол, подобно на баща си преди него - Рон Пол, който се кандидатира за президент като либертарианец през 1988 г., е известен със силните си възгледи за защита на личните свободи. Д-р Пол е откровен критик на фискалната политика на САЩ, данъчната политика и Федералния резерв, както и значителен привърженик на криптовалутата.

Следвайки стъпките на баща си, сенатор Пол наскоро изрази възражението си срещу предложения законопроект за финансово спасяване от  коронавирус:

„Знаехте ли, че двустранният законопроект за финансово спасяване от коронавирус ще предостави на почти всички в моето семейство проверка? И аз не съм беден. Аз съм сенатор на Съединените щати Като член на Сената смятам, че е отвратително правителството да изпраща чекове на сенатори от САЩ. "

Изявление от офиса на Рон Пол, публикувано в неговия акаунт в Twitter, гласи:

„Сенаторът Ранд Пол е тестван положително за COVID-19. Чувства се добре и е в карантина. Той протича безсимптомно и е тестван извънредно много предпазливо поради многобройните си пътувания и събития. Той не беше запознат да е бил в пряк контакт със заразено лице. "

Два часа по-късно кабинетът му пусна още един туит в опит да се справи с разпространението на слухове, твърдейки, че Пол се държи безотговорно:

„Искаме да бъдем ясни, сенатор Пол напусна НЕЗАБАВНО Сената, след като научи за диагнозата му. Той нямаше никакъв контакт с никого и излезе в карантина. Намеквания като тези по-долу, че той отишъл във фитнес залата, след като научил за резултатите му, са просто напълно неверни и безотговорни! “

Междувременно, тъй като САЩ и останалият свят се опитват да смекчат икономическите последици от разпространението на коронавируса, пазарите остават нестабилни.

/cointelegraph.com/

2020-03-23

Публикувани наскоро

Binance трябва да плати глоба от $4,3 милиарда за изпиране на пари

Като част от споразумение за признаване на вината, плащането на 4,3 милиарда долара на крипто борсата Binance (BNB-USD) беше одобрено от съдия – което го прави едно от най-големите наказателни санкции в историята на САЩ – според доклад на Bloomberg.

Крипто валути